fbpx

cursuri DE VARA 2021

E timpul să începi aventura în IT

La cursurile de vara îți vei dezvolta abilitățile de comunicare, rezolvare a problemelor,  gândirea logică și algoritmică 

 

MODULUL 2 - ANIMATII ÎN SCRATCH


Vârsta recomandată: 8 -12 ani

Descriere: Copiii vor învața programarea într-un mediu vizual, folosind blocuri de tip drag&drop, îmbinând elemente atractive precum animație, text, sunet,  pentru a ajunge să își creeze propriile povești, animații, jocuri. Nu este necesară experiența anterioară de programare.

MODULUL 3 - CREAREA DE JOCURI ÎN SCRATCH

Vârsta recomandată: 8-12 ani

Descriere: Copiii vor învăța programarea într-un mediu vizual, folosind blocuri de tip drag&drop, îmbinând elemente atractive precum animație, text, sunet,  pentru a ajunge să își creeze propriile jocuri. Ei vor folosi cunoștințele de programare (bucle, condiții, funcții, variabile) și vor elabora jocuri și proiecte complexe.

MODULUL 4 - PROGRAMAREA ROBOȚILOR LEGO

Vârsta recomandată: 10-14 ani

Descriere: Copiii se joacă cu piese LEGO de mici, dar aici vor duce această joacă la următorul nivel. În cadrul acestor cursuri copiii vor proiecta, construi, programa și testa roboți folosind tehnologia LEGO MINDSTORMS.

MODULUL 5 -PROGRAMAREa ROBOTULUI DASH

Vârsta recomandată: 8-10 ani

Descriere: Roboții programabili Dash de la Wonder, combină în mod plăcut joaca cu învățatul elementelor de programare, fiind capabili să simtă caracteristicile mediului înconjurător cu ajutorul senzorilor. Copiii îi pot programa să se miște, să danseze, să scoată sunete, să comunice cu ei, distracția fiind garantată.

MODULUL 6 -PROGRAMAREa aplicațiilor mobile

Vârsta recomandată: 9-14 ani

Descriere: Aplicația App Inventor a fost creată de către MIT (Massachusetts Institute of Technology), fiind asemănătoare cu Scratch, dar mai complexă, și permite dezvoltarea de aplicații pentru Android folosind un stil de programare vizual, accesibil și copiilor. La acest curs, copiii își vor crea propriile aplicații și jocuri pentru mobil, gândind atât designul cât și funcționalitatea unei aplicații.

MODULUL 7 -MODELARE ȘI IMPRIMARE 3D

Vârsta recomandată: 10-14 ani

Descriere: Cu ajutorul modelării 3D, copiii își dezvoltă creativitatea, vederea în spațiu și capacitatea de înțelegere a modului în care obiectele prind formă: mai întâi printr-un proiect desenat în spațiul virtual și apoi pot fi imprimate cu o imprimantă 3D. La acest curs, copiii învăța să creeze desene tridimensionale în programe specializate (Tinkercad) și apoi vor putea folosi obiectele create chiar de ei.

DETALII CURSURI de varĂ

Modulele săptămânale sunt ocazia perfectă pentru a începe să înveți programare.

Cursurile se desfășoară de luni până vineri și durează 2 ore/zi. Cele de programare se pot desfășura și online, iar cele de robotică  necesită prezența la școală.

Grupele sunt formate din maxim 5 copii.

Program: cursurile se vor desfășura în săptămânile:

IULIE AUGUST
5 – 9 iulie 9 – 13 august
12 – 16 iulie 16 – 20 august
19 – 25 iulie 23 – 27 august

PREȚURI CURSURI de vară

Pentru 1 săptămână taxa este de 200 lei/240 lei astfel:

Pentru Modulele  2, 3 și 6  taxa este de 200 lei pe săptămână.

Pentru Modulele 4, 5 și 7  taxa este de 240 lei pe săptămână.