Cine suntem?

DE CE ATI ALEGE SMART CODE ?

Smart Code asigură un mediu propice învățării programării, în care copiii își dezvoltă gândirea logică și algoritmică, creativitatea, perseverența și încrederea în sine, învățând în mod activ și distractiv. 

În cadrul cursurilor copiii vor utiliza programe accesibile, interactive și atractive, adaptate nivelului lor de înțelegere și  roboți LegoMindstorms EV3; toate acestea îi vor pregăti pentru un viitor în care vor avea joburi bazate pe tehnologie ce acum nu există.

 Instructorii de la Smart Code au experiența lucrului cu copiii mici, fiind de formație învățători, cât și cunoștințele de specialitate, activând ca profesori de informatică. Echipa noastră va fi completată de voluntari care lucrează în domeniul IT la firme din Craiova.

 

MISIUNEA NOASTRĂ

Copiii sunt lumea de mâine. Să îi ajutăm să o facă mai bună! 

Copiii sunt foarte interesați de calculatoare și diferite gadgeturi, așa că ne dorim să le oferim posibilitatea de a le folosi în mod constructiv. Jocurile pe calculator sunt foarte atractive pentru copii, iar aici vor învăța să-și creeze propriile jocuri, să fie creatori de conținuturi digitale, nu simpli consumatori.  

Ne vom baza pentru asta pe interesul și abilitățile înnăscute ale copiilor de azi pentru tehnologie, dorința lor de a explora lumea digitală.

Ne propunem să ajutăm cât mai mulți copii să dobândească abilități de programare a calculatoarelor deoarece considerăm că vor deveni la fel de importante pentru viitorul lor precum scrisul, cititul, socotitul.  

OBIECTIVELE NOASTRE

Ne jucăm și învățăm!