cursuri DE VARĂ 2024

E timpul să începi aventura în IT

La cursurile de vara îți vei dezvolta abilitățile de comunicare, rezolvare a problemelor,  gândirea logică și algoritmică 

 

MODULUL 2 - ANIMATII ÎN SCRATCH


Vârsta recomandată: 8 -12 ani

Descriere: Copiii vor învața programarea într-un mediu vizual, folosind blocuri de tip drag&drop, îmbinând elemente atractive precum animație, text, sunet,  pentru a ajunge să își creeze propriile povești, animații, jocuri. Nu este necesară experiența anterioară de programare.

MODULUL 3 - CREAREA DE JOCURI ÎN SCRATCH

Vârsta recomandată: 8-12 ani

Descriere: Copiii vor învăța programarea într-un mediu vizual, folosind blocuri de tip drag&drop, îmbinând elemente atractive precum animație, text, sunet,  pentru a ajunge să își creeze propriile jocuri. Ei vor folosi cunoștințele de programare (bucle, condiții, funcții, variabile) și vor elabora jocuri și proiecte complexe.

MODULUL 4 - PROGRAMAREA ROBOȚILOR LEGO

Vârsta recomandată: 10-14 ani

Descriere: Copiii se joacă cu piese LEGO de mici, dar aici vor duce această joacă la următorul nivel. În cadrul acestor cursuri copiii vor proiecta, construi, programa și testa roboți folosind tehnologia LEGO MINDSTORMS.

MODULUL 5 -PROGRAMAREA ROBOTULUI DASH

Vârsta recomandată: 8-10 ani

Descriere: Roboții programabili Dash de la Wonder, combină în mod plăcut joaca cu învățatul elementelor de programare, fiind capabili să simtă caracteristicile mediului înconjurător cu ajutorul senzorilor. Copiii îi pot programa să se miște, să danseze, să comunice, distracția fiind garantată.

MODULUL 6 -PROGRAMAREa aplicațiilor mobile

Vârsta recomandată: 9-14 ani

Descriere: Aplicația App Inventor a fost creată de către MIT (Massachusetts Institute of Technology), fiind asemănătoare cu Scratch, dar mai complexă, și permite dezvoltarea de aplicații pentru Android folosind un stil de programare vizual, accesibil și copiilor. La acest curs, copiii își vor crea propriile aplicații și jocuri pentru mobil, gândind atât designul cât și funcționalitatea unei aplicații.

MODULUL 7 - PROGRAMARE ÎN PYTHON

Vârsta recomandată: 10-14 ani

Descriere: Cursul se adresează copiilor care își doresc să învețe programare într-un limbaj multifuncțional folosit de către companii ca Google sau Yahoo! pentru programarea aplicațiilor . Prin studierea sintaxei de bază, a tipurilor de date și algoritmilor clasici, a condițiilor și structurilor repetitive, copiii își vor dezvolta abilitățile de a crea programe și jocuri din ce în ce mai complexe.

DETALII CURSURI de vaRĂ

Modulele săptămânale sunt ocazia perfectă pentru a începe să înveți programare.

Cursurile se desfășoară de luni până vineri și durează 2 ore/zi. Cele de programare se pot desfășura și online, dar cele de robotică  necesită prezența la școală.

Grupele sunt formate din maxim 5 copii.

Program: cursurile se vor desfășura în  vacanță  de vară 2024. Intervalul orar va fi stabilit împreună cu dumneavoastră.

Iulie 2024 

  •  Săptămâna  1 – 5 Iulie
  •  Săptămâna  8- 12 Iulie
  •  Săptămâna  15 – 19 Iulie

August 2024 

  • Săptămâna  5  –  9 August
  • Săptămâna  12 – 16 August
  • Săptămâna  19 – 23 August 
  • Săptămâna  26 – 30 August

 

PREȚURI CURSURI de vaRă

Pentru 1 săptămână, prețul este de 250 lei/300 lei astfel:

Pentru Modulele  2, 3  prețul este de 250 lei pe săptămână.

Pentru Modulele 4, 5, 6  și 7  prețul este de 300 lei pe săptămână. 

Cursurile online beneficiază de  reducere astfel:

Pentru Modulele  2,3 prețul este  250 200 lei pe săptămână.

Pentru Modulele  6,7 prețul este  300 250 lei pe săptămână.