fbpx

cursuri online

E timpul să începi aventura în IT

La cursurile online îți vei dezvolta abilitățile de comunicare, rezolvare a problemelor,  gândirea logică și algoritmică 

 

MODULUL 2 - Programez în Scratch! NIVEL ÎNCEPĂTOR

Vârsta recomandată: 8 -12 ani
Durata: 3 luni
Descriere: Copiii vor învața programarea într-un mediu vizual, folosind blocuri de tip drag&drop, îmbinând elemente atractive precum animație, text, sunet,  pentru a ajunge să își creeze propriile povești, animații, jocuri. Nu este necesară experiența anterioară de programare.

MODULUL 3 - PROGRAMEZ ÎN SCRATCH! NIVEL AVANSAT

Vârsta recomandată: 9-14 ani
Durata: 3 luni
Descriere: Cursul este pentru copiii care au studiat la școală mediul de programare Scratch sau MODULUL 2. Ei vor folosi cunoștințele de programare (bucle, condiții, funcții, variabile) și vor elabora jocuri și proiecte complexe.

MODULUL 5 -PROGRAMARE ÎN Limbajul C++ Nivel: începător/mediu/avansat


Vârsta recomandată: 10-14 ani
Descriere: Cursul se adresează copiilor care își doresc să învețe unul dintre cele mai populare limbaje de programare orientat pe obiecte. În cadrul cursurilor vor fi folosite aplicații practice care îi vor ajuta pe copii să învețe concepte de bază: tipuri de date, variabile, constante, structura alternativă, structura repetitivă, tablori, subprograme etc.

MODULUL 6 -PROGRAMAREa aplicațiilor mobile

Vârsta recomandată: 9-14 ani
Durata: 3 luni
Descriere: Aplicația App Inventor a fost creată de către MIT (Massachusetts Institute of Technology), fiind asemănătoare cu Scratch, dar mai complexă, și permite dezvoltarea de aplicații pentru Android folosind un stil de programare vizual, accesibil și copiilor. Ea se poate folosi chiar și dacă elevii nu au un telefon care folosește sistemul de operare Android, acesta fiind înlocuit cu un simulator pe calculator.

MODULUL 7 -PROGRAMARE ÎN python Nivel: începător/mediu

Vârsta recomandată: 10-14 ani
Descriere: Cursul se adresează copiilor care își doresc să învețe programare într-un limbaj multifuncțional folosit de către companii ca Google sau Yahoo! pentru programarea aplicațiilor . Prin studierea sintaxei de bază, a tipurilor de date și algoritmilor clasici, a condițiilor și structurilor repetitive, copiii își vor dezvolta abilitățile de a crea programe și jocuri din ce în ce mai complexe.

DETALII CURSURI online

Fiecare Modul durează 12 săptămâni, adică 3 luni.

Cursurile se desfășoară săptămânal și durează 90 de minute, cu pauză de 10 minute.

Cursurile se desfășoară cu maxim 5 copii în grupă.

 

  

PREȚURI CURSURI ONLINE

1 sesiune pe săptămână

Pentru Modulele 1, 2, 3 taxa este de 240 200 lei pe lună.

Pentru Modulele 5, 6 și 7 taxa este de 300 250 lei pe lună.

2 sesiuni pe săptămână

Pentru Modulele 2, 3 taxa este de 400  340 lei pe lună.

Pentru Modulele 5,6 și 7 taxa este de 450 380 lei pe lună.